NEW NORDIC SPORTS NUTRITION
- Opnå bedre resultater med urter
 
Mere end to ud af tre danskerne dyrker motion, og stadig flere udfordrer konstant egne præstationer og udholdenhed. Aldrig før har så mange deltaget i maratonløb, cykelløb og den helt hårde Ironman. Motionister, der træner udholdenhedsidræt ofte og med høj intensivitet betegnes med et nyt begreb som "supermotionister". 

Til dem har vi hos New Nordic udviklet nye høj-potente urtetilskud. Hvert kosttilskud er skabt på baggrund af flere års forskning og udvikling, med et mål om at optimere kroppens funktioner før, under og efter træning. De enkelte produkter er vidt forskellige i deres funktion, men de har naturligvis det tilfælles, at de er indpakket i nyt, men genkendeligt design med New Nordics klassiske logo: Sølvtræet.

 

URTER OG SPORT
Sports Nutrition™ er et resultat af vores mange undersøgelser af, hvordan plantestoffer påvirker de celler i vores krop, der har betydning for ydeevne og udholdenhed. Målet er at levere urtetilskud, der styrker kroppens funktioner, og derved skabe grobund for bedre resultater for den enkelte. 

 

I serien er der 3 produkter: Athletes Omega, Metabolic Action og Workout recovery